Kunstwerk aan het Brancoplein

Website-header06

Rotterdam Noord, februari 2018

LOVE IS IN DE R presenteert:
nieuw Grafisch Kunstwerk aan het Brancoplein!

Vrijdag 9 februari is het kunstwerk ‘Love is in de R’ van Miesman boven restaurant Tosca aan het Brancoplein onthuld.

Onder het genot van een lekker hapje en drankje droeg performer Gino van Weenen geweldige gedichten voor. Aansluitend klonk een subliem stadslied van Arie van der Krogt. Erna onthulde gebiedscommissie voorzitter Thomas Roskam op feestelijke wijze het kunstzinnige beeld!

De uiting is de positieve energie die in de lucht hangt, samengeperst tot één iconisch beeld. Het grafische kunstwerk is een ode aan Rotterdam. De Rotterdammers zijn het trotse hart.

 Het kunstwerk is vrij toegankelijk voor iedereen met passie voor de stad Rotterdam.

Over Miesman

Michel Uiterwijk volgt zijn opleiding o.a. aan de Rotterdamse Willem de Kooning Academy. Al tijdens zijn studie werkt hij als veelzijdig kunstenaar en decorbouwer onder de naam Miesman. In 2000 gaat hij in dienst bij een Haags ontwerpbureau als vormgever.

Sinds 2010 als zelfstandig multimedia designer en kunstenaar in de Hofboog aan Insulindestraat 110. Van hieruit zet Miesman Rotterdam op de kaart met prachtige projecten als de Shopping gids Rotterdam en Love is in de R. Daarnaast als vrijwilliger betrokken bij inspirerende initiatieven als Liskids en de Hofpleintrein.